X-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding, het inzetten van een rolmodel en professionele betaalbare begeleiding is uniek in heel Nederland. Het programma ging voor het eerst in 2015 van start met een klein groepje mensen met overgewicht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. Vanaf februari 2018 wordt X-FITTT ook bij ons op het sportcentrum aangeboden.

Velen gingen je al voor tot grote tevredenheid.
Twijfel niet en geef je vandaag nog op!

Schrijf je hier in!!

 

Het succes van X-FITTT is landelijk niet onopgemerkt gebleven. Zelfs SBS 6 heeft aandacht besteed aan dit succesvolle programma.

Vergoedingen zorgverzekeraars:

Preventie wordt helaas nog niet door alle zorgverzekeraars erkend. Een programma als X-Fittt is geen ‘zorg’ maar puur een preventief sportprogramma. Toch zijn er steeds meer zorgverzekeraars die met name vanuit de aanvullende pakketten bepaalde vergoedingen beschikbaar stellen voor dit soort programma’s. Informeer daarom bij uw zorgverzekeraar wat er eventueel voor u vergoed kan worden. Na het programma kunt u een mail sturen naar het centrum waar u het programma gevolgd heeft met de vraag om een factuur per mail te ontvangen. Vervolgens kunt u zelf dit indienen bij uw zorgverzekeraar.

6 stappen plan

1) Intake

Na de intake bij één van onze beweegprofessionals wordt een aanvangsrapport gemaakt. Op basis van dit beweegrapport kunnen wij u adviseren over het juiste programma. Direct starten met X-Fittt, eerst optrainen met een fysiotherapeut of een combinatie hiervan.

2) Voedingsplan

Vervolgens krijgt u een persoonlijk voedingsplan. Dit voedingsplan gaat van start op de dag van de kick off.

3) Kick off

De kick off is de start van het programma. Dit gebeurd met alle nieuwe deelnemers van X-Fittt gezamenlijk en is een eenmalig evenement op een zaterdag. Tijdens de kick off is er een sportevenement wat wij gebruiken als 0 meting. Of te wel dit is uw ‘conditiecijfer’ op het moment dat u aan het programma start.

Na de kick off dient u dagelijks uw voeding bij te houden en aan ons door te geven. Wij controleren op deze manier dagelijks uw voeding.

4) Vaste X-Fittt groep

Naast het dagelijks bijhouden van de voeding traint u twee keer per week met uw vaste groep onder begeleiding van een personal trainer. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Op zaterdag is een verplicht weegmoment. Op deze manier controleren wij wekelijks de vorderingen.

Met uw groep kunt u deelnemen in een groeps’app en via onze speciale Virtuagym app mag u gebruik maken van de voedingsapp, trainingsapp en online coachingsmodule. Dit klinkt ingewikkeld, maar is erg gebruiksvriendelijk en zal tijdens het programma uitgelegd worden.

5) Overige aanbod

Naast de 2 vaste groepslessen verwachten wij dat u minimaal 1 keer per week zelf een training inplant. Dit mag zelfstandig buiten of bij ons op de sportschool, maar kan ook in groepsverband met onze groepslessen of via de mogelijkheid small Group training. Heeft u onvoldoende aan 1 keer per week? Dan mag u 7 dagen per week gebruik maken van alle mogelijkheden binnen ons centrum.

6) De begeleiding

De groepslessen worden altijd door vaste trainers gegeven. Daarnaast kunt u individueel gebruik maken van onze fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, diëtistes en personal trainers*.

*Individuele begeleiding van fysiotherapeut, diëtiste, leefstijlcoach of personal trainer is niet bij de prijs inbegrepen, eventueel vergoedt uw zorgverzekering dit.