Visie

De afgelopen jaren is er in de fitnesswereld veel veranderd. Er is plaats gemaakt voor grote moderne centra met veel faciliteiten en enorm veel luxe. In dit soort grote centra bestaat het gevaar dat persoonlijke begeleiding en coaching ten koste gaat van luxe. Naar onze mening zijn deze twee punten, persoonlijke begeleiding en coaching, de twee belangrijkste punten om plezier te hebben in sport. Door goede persoonlijke begeleiding en coaching ziet u de resultaten die u wilt zien.

“goede resultaten betekent plezier”

Personal trainer

De personal trainer is de aangewezen persoon voor persoonlijke begeleiding. De kans dat uw doelstellingen worden behaald, is met een personal trainer vele malen groter dan wanneer u zelfstandig gaat trainen. De personal trainer kijkt samen met u naar uw doelstelling om vervolgens een persoonlijk trainingsplan op te stellen. Tijdens de trainingen laat hij u iedere keer met de juiste weerstand trainen. Door deze manier van trainen, wordt iedere keer het maximale rendement uit uw training behaald en zult u sneller en beter resultaat boeken.

Afvallen

De coach maakt een gezond voedingsplan, waarbij u als persoon centraal staat. Uw huidige patroon van eten wordt, daar waar nodig, aangepast en eventueel aangevuld. Geen dieet maar gezonder en verantwoord eten.

Bedrijsfitness

“SPORT is FUN” maakt persoonlijke schema’s en heeft tevens de mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen. Uw personeel zal zich door onze manier van trainen en begeleiden fitter voelen en meer plezier hebben. Hierdoor zullen zij een stuk productiever zijn en zal het ziekte verzuim dalen.

De programma’s die “SPORT is FUN” u biedt zijn niet standaard, maar worden aangepast aan de mogelijkheden en wensen van uw bedrijf. Trainen kan bij u op de werkvloer of, in overleg, bij sportcentra in de buurt.