Personal Training

De personal trainer is de aangewezen persoon voor persoonlijke begeleiding. De kans dat uw doelstellingen worden behaald, is met een personal trainer vele malen groter dan wanneer u zelfstandig gaat trainen. De personal trainer kijkt samen met u naar uw doelstelling om vervolgens een persoonlijk trainingsplan op te stellen. Tijdens de trainingen laat hij u iedere keer met de juiste weerstand trainen. Door deze manier van trainen, wordt iedere keer het maximale rendement uit uw training behaald en zult u sneller en beter resultaat boeken.

Doordat wij gebruik maken van de Polar Flow omgeving zijn wij instaat u beter te begeleiden. Wij hebben als Polar dealer de mogelijkheid om altijd te beschikken over de allernieuwste horloges/ activity trackers / hartslagbanden. Samen met Polar kunnen wij uw dagelijkse bewegingspatroon bekijken, uw inspanning tijdens de trainingen monitoren en hierop een passend programma maken. Ook uw voedingspatroon kan eenvoudig hiermee worden bekeken en indien nodig aangepast worden.

Ieder lid krijgt van ons gratis 1 week een polar loop 2 ter beschikking om te kijken hoe het dagelijkse bewegingspatroon is. Vaak denken wij dat we veel bewegen maar valt dit in de praktijk helaas tegen.

Om gebruik te maken van dit unieke aanbod kunt u contact met ons opnemen.

loop 2      Polar Flow