Gladiator Workout’s

SPORT is FUN geeft Gladiator Workout’s.

Iedereen kent de film Gladiator of de serie Spartacus wel, afgetrainde gladiatoren die de strijd met elkaar of andere aan gaan. Natuurlijk is dat een film of een serie, natuurlijk zijn het acteurs, maar waar het ons om gaat is de getraindheid. Iedereen kan zich een gladiator voelen tijdens onze workout’s.

TGW certified

The Gladiator Workout’s:

Spartacus Workout: 60 – 15 seconden interval circuittraining gefocust op functionele kracht en uithoudingsvermogen

Maximus Workout: 4 – 1 minuten supersettraining waarbij het gehele lichaam maximaal aan het werk is. Benen / Bovenlichaam / Core / Conditie en dan rust

Titus Workout: Drills & Supersets met een vleugje spel. Competitie, samenwerken, plezier maken en trainen

Wat houden de workout’s in? Zware interval training, moe worden, tot het uiterste gaan, samenwerken, plezier maken en succes beleven. Herken je jezelf hierin kom dan ook naar de Gladiator Workout’s!!

Zware interval training, is dat toegankelijk voor iedereen? Jazeker! Door zorgvuldig gekozen oefeningen en workout’s kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. De doorgewinterde Gladiator kan zich helemaal stukbijten tijdens de Spartacus of Maximus workout. De Gladiator in wording doet dezelfde workout alleen dan op de “lichtere / eenvoudigere” manier. Maar vergis je niet, ook de beginnende Gladiator zal hard moeten werken, zich volledig moeten geven. Dat is de enige manier om een echte Gladiator te worden!

Wil je weten hoe en waar de Gladiator Workout’s gegeven worden? Hou dan goed de website of onze facebook pagina in de gaten :-)

Zie je snel!